PERTANDINGAN VIDEO MULTIMEDIA INSTITUT PENDIDIKAN TINGGI (MulVec 2017) SIRI 2

MAKLUMAN HEBAHAN PERTANDINGAN VIDEO MULTIMEDIA INSTITUT PENDIDIKAN TINGGI (MulVec 2017) SIRI 2

Dengan hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

2. Sukacita dimaklumkan Kementerian Pendidikan Tinggi dengan kerjasama Unit Media Baharu (Utusan Online) Utusan Melayu (Malaysia) Berhad sedang mengadakan  Pertandingan Video Multimedia Institut Pendidikan Tinggi (MulVec 2017) SIRI 2. Pertandingan ini diadakan bagi mencungkil bakat dan kreativiti pelajar Institusi Pendidikan Tinggi dalam berfikir secara positif berdasarkan tema-tema yang diberikan.

Tarikh tutup bagi pertandingan ini adalah pada 15 Mei 2017

3. Sehubungan dengan itu, pihak penganjur amat berbesar hati menjemput semua pelajar Universiti Malaysia Perlis untuk mengambil bahagian dalam pertandingan ini. (Dilampirkan risalah)

4. Maklumat terperinci berkenaan pertandingan ini  boleh diperolehi  di laman web http://www.utusan.com.my/mulvec

mulvecMulvec Tema SIRI 2